Petiţie online pentru ca Primăria Sibiu să verifice dezinfectanţii folosiţi împotriva căpuşelor

Peste 230 de persoane au semnat o petiţie online prin care se cere Primăriei Sibiu să verifice calitatea dezinfectanţilor folosiţi împotriva căpuşelor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

477 afișări
Imaginea articolului Petiţie online pentru ca Primăria Sibiu să verifice dezinfectanţii folosiţi împotriva căpuşelor

Petiţie online pentru ca Primăria Sibiu să verifice dezinfectanţii folosiţi împotriva căpuşelor (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

Iniţiatorii petiţiei, intitulată “Dezinsecţie urgentă împotriva căpuşelor Sibiu”, solicită Primăriei Sibiu teste pentru dezinfectanţii folosiţi în dezinsecţia împotriva căpuşelor, dar şi o atentă gestionare a câinilor fără stăpân, purtători de căpuşe.

“Solicităm Primăriei Sibiu să ceară teste de analiză pentru dezinfectanţii folosiţi pentru dezinsecţiile împotriva căpuşelor. Solicităm Primăriei să verifice firma care a câştigat contractul pentru dezinsecţiile din spaţiile verzi cu privire la calitatea dezinsecţiilor plătite din bani publici. Solicităm Primăriei să efectueze urgent dezinsecţia tuturor spaţiilor verzi, tunderea spaţiilor verzi şi gestionarea situaţiei câinilor fără stăpân, gazde purtătoare şi transmiţătoare ale căpuşelor”, se arată în petiţie.

Până vineri după-amiaza, petiţia a fost semnată de peste 230 de sibieni.

DSP Sibiu a anunţat, vineri, că 40 de persoane au ajuns, în ultima săptămână, la spitale din judeţul Sibiu după ce au fost înţepate de căpuşe, în timp ce de la jumătatea lunii martie până în prezent 221 de sibieni s-au prezentat la urgenţe cu această problemă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici