Petrom reduce preţul benzinei şi pe cel al motorinei

Petrom va reduce, miercuri, preţul benzinei cu şase bani pe litru, iar pe cel al motorinei cu trei bani pe litru, ca urmare a evoluţiei cotaţiilor internaţionale la produsele petroliere, a anunţat, marţi, compania.

101 afișări
Imaginea articolului Petrom reduce preţul benzinei şi pe cel al motorinei

Petrom reduce preţul benzinei şi pe cel al motorinei

Noul preţ la benzina Premium fără plumb va fi de 3,77 lei pe litru, iar pentru sortimentul Top premium fără plumb de 4,14 lei pe litru. De asemenea, gamele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 vor fi comercializate cu 3,91 lei/litru, respectiv 4,54 lei/litru.

Pentru motorina Top Euro Diesel 5 preţul va fi redus până la 3,7 lei/litru, pentru OMV Sprint Diesel până la 3,75 lei pe litru, în timp ce sortimentele Euro Diesel 5 şi OMV Alpin Diesel vor fi vândute cu 3,54 lei/litru şi cu 4,03 lei/litru.

Petrom este controlată de grupul austriac OMV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici