Petru Gherghel, episcopul emerit Iaşi, infectat cu SARS-CoV-2, internat în spital

Episcopul emerit Petru Gherghe, în vârstă de 80 de ani, este internat într-un spital din Iaşi, după ce a fost confirmat cu virusul SARS-CoV2, informează, sâmbătă, Episcopia Romano-Catolică Iaşi.

367 afișări
Imaginea articolului Petru Gherghel, episcopul emerit Iaşi, infectat cu SARS-CoV-2, internat în spital

Episcopul emerit Petru Gherghel internat la Iaşi, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Reprezentanţii Episcopiei Romano-Catolice Iaşi au făcut apel la rugăciune pentru Preasfinţitul Petru Gherghel, episcop emerit, care este în spital, cu COVID-19.

„Vă rugăm să-l purtaţi în rugăciune pe PS Petru Gherghel, episcop emerit, care, de câteva zile, este internat într-un spital din Iaşi pentru mai multe investigaţii, fiind confirmat pozitiv cu Sars-Cov-2”, spun reprezentanţii Episcopiei.

Potrivit acestora, starea Preasfinţitului Petru este stabilă, dar rămâne sub supravegherea medicilor.

Forma bolii este una uşoară, dar medicii continuă să-l supravegheze având în vedere vârsta înaintată a Preasfinţiei Sale.

Preasfinţitul episcop Petru Gherghel are 80 de ani, iar timp de 40 de ani a condus Episcopia Romano-Catolică Iaşi, mai întâi ca administrator apostolic - perioada 1978 - 1990, apoi ca episcop - perioada - 1990 - 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici