Piaţa Romană va arăta diferit: Pleacă Adidas şi Nike, vine shaormeria Dristor

Piaţa Romană din Capitală a suferit o schimbare la faţă în ultimii ani în condiţiile în care mai multe restaurante şi branduri de modă s-au mutat aici. Printre ultimii chiriaşi veniţi se numără Stefanel, Tina R, Calzedonia şi Burger King. În curând va veni şi shaormeria Dristor.

999 afișări
Imaginea articolului Piaţa Romană va arăta diferit: Pleacă Adidas şi Nike, vine shaormeria Dristor

Piaţa Romană va arăta diferit: Pleacă Adidas şi Nike, vine shaormeria Dristor (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax foto)

Anul acesta însă zona va pierde doi chiriaşi vechi, respectiv retailerii de echipamente spor­tive Nike şi Adidas.

Retailerul de echipamente sportive adidas a închis magazinul din Piaţa Romană din Bu­cureşti, de lângă restaurantul KFC, unul dintre cele mai vechi şi mai cunoscute din Capitală.

În curând urmează să se închidă şi magazinul retailerului Nike, brand adus pe piaţa locală de compania greacă Elmec, potrivit unor surse din piaţă. Magazinul Nike este amplasat vizavi de restaurantul McDonald's. Reprezentanţii retailerului de echipamente sportive nu au răspuns până la închiderea ediţiei solicitării ZF privind situaţia maga­zinului.

Citeşte mai multe despre plecările lui Nike şi Adidas din Piaţa Romană pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici