Piatra Neamţ: Medicii nu mai fac faţă cazurilor de Covid-19

  • Medicii din Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ nu mai fac faţă numărului mare de cazuri de COVID-19
  • 30 de pacienţi vor fi transferaţi la Iaşi
1759 afișări
Imaginea articolului Piatra Neamţ: Medicii nu mai fac faţă cazurilor de Covid-19

Piatra Neamţ: Medicii nu mai fac faţă cazurilor de Covid-19!

Medicii din Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ nu mai fac faţă numărului mare de cazuri confirmate cu COVID-19. 30 de pacienţi vor fi transferaţi, joi, la Iaşi.
 
30 de pacienţi confirmaţi cu COVID-19, din Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, vor fi transferaţi, joi, la Iaşi.
 
„Am obţinut acordul telefonic al doamnei profesor Dorobăţ pentru a transfera 30 de pacienţi de la spitalul din Piatra-Neamţ către Spitalul de Boli infecţioase Iaşi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, Florin Apostoae.
 
Acesta susţine că medicii din Spitalul Judeţean Neamţ nu mai fac faţă numărului mare de pacienţi confirmaţi cu COVID-19.
 
„Avem personal limitat, iar medicii de boli infecţioase nu mai reuşesc să facă faţă. Am reorganizat şi celelalte ture, pe secţii, dar consider că tratamentul acestor pacienţi trebuie supravegheat şi supervizat de către medicii de boli infecţioase şi medicii pneumologi, în afară de cei din ATI”, a spus Apostoae.
 
Numărul de cazuri confirmate cu COVID-19, în judeţul Neamţ, a ajuns, joi, la 202.
 
La acest moment, în spitalul din Piatra-Neamţ sunt 7 medici de boli infecţioase, la care se mai adaugă doi medici pneumologi, detaşaţi de la alte unităţi medicale din Neamţ.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici