Piedone anunţă că renunţă la colaborarea cu firmele care ridică maşini şi va achiziţiona platforme

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunţat că renunţă la colaborarea cu cele două firme care ridică maşini în sector şi că primăria va achiziţiona două platforme în acest scop, "utilizate strict pentru ridicarea maşinilor care perturbă buna desfăşurare a traficului rutier".

184 afișări
Imaginea articolului Piedone anunţă că renunţă la colaborarea cu firmele care ridică maşini şi va achiziţiona platforme

Piedone anunţă că renunţă la colaborarea cu firmele care ridică maşini şi va achiziţiona platforme (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Potrivit comunicatului primăriei, până în prezent, maşinile parcate neregulamentar în sector erau ridicate în baza unui contract încheiat între Direcţia Poliţie Locală Sector 4 şi două societăţi (S.C. Autosal Expert S.R.L. şi S.C. Euronautica Motors S.R.L., n.r.).

În măsura în care, odată cu 15 ianuarie 2015, respectivul contract va înceta de drept, Piedone a decis să nu mai continue respectiva colaborare şi să nu mai agreeze prestarea acestui serviciu de către oricare altă societate comercială de profil.

Totuşi, pentru respectarea Codului Rutier, a legislaţiei care impune sancţionarea parcării în loc nepermis, cât şi a normelor de convieţuire socială, începând de anul viitor, activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar va fi desfăşurată cu sprijinul Poliţiei Locale Sector 4, anunţă primăria de sector.

Însă, spun autorităţile locale, vor fi ridicate strict autovehiculele care blochează intersecţiile, accesul în instituţii de interes public sau local, staţiile RATB, spitale, şcoli.

"Prin Poliţia Locală Sector 4 vom achiziţiona două utilaje tip platformă, care vor fi utilizate strict pentru ridicarea maşinilor care perturbă buna desfăşurare a traficului rutier, în spiritul respectării literei legii şi a drepturilor cetăţeanului", declară Piedone, citat în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici