Pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Călăraşi, operat la ambele gambe

Medicii l-au operat pe pilotul Valeriu Bacuiane - rănit grav în accidentul aviativ produs, sâmbătă, într-o comună din Călăraşi -, pacientul fiind supus unor intervenţii chirurgicale la ambele gambe, informează, duminică, surse oficiale ale Spitalului de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

113 afișări
Imaginea articolului Pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Călăraşi, operat la ambele gambe

Pilotul rănit grav în accidentul aviatic produs în Călăraşi a fost operat la ambele gambe

Un echipaj SMURD l-a transportat, sâmbătă, pe pilotul Valeriu Bacuiane, în vârstă de 46 de ani, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Pilotul este în continuare în comă, el fiind internat la secţia de terapie intensivă a spitalului.

Medicii sunt rezervaţi în ce priveşte şansele de supravieţuire a lui Bacuiane.

Avionul pilotat de Valeriu Bacuiane - alături de mecanicul de zbor Adrian Staicu, decedat în accident - aparţine firmei călărăşene Victor Avia, informează Poliţia română.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici