Pipote şi ficat de pui retrase din reţeaua unui important lanţ de magazine. Care a fost cauza

Reţeaua de magazine Penny anunţă retragerea pipotelor de pui congelate de 500 de grame, precum şi a ficatului de pui congelat, 1000g, ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella enteritidis.

4241 afișări
Imaginea articolului Pipote şi ficat de pui retrase din reţeaua unui important lanţ de magazine. Care a fost cauza

Compania poloneză Copanex a decis rechemarea produsului „Pipote de pui. Produs congelat. 500g, toate loturile, EAN: 7896589533311”, precum şi a produsului „Ficat de pui. Produs congelat. 1000g. Origine: Polonia, Lot: 021121, Data de productie: 17.08.2021, Data de expirare: 17.02.2023, EAN: 5994229001731”.

Compania a iniţiat retragerea produselor ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella enteritidis la unele dintre loturile analizate.

Persoanele care au achizitionat acest produs sunt sfătuite să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în oricare magazin Penny. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Rechemare_ficat_pui_congelat_Copanex_Penny_03.12.2021 by Mediafax.ro on Scribd

Rechemare_pipote_pui_Copanex_Penny-02.12.2021 by Mediafax.ro on Scribd

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici