PISCINE din Bucureşti şi din împrejurimi. Cât costă biletele - GALERIE FOTO

Bucureştenii care nu au timpul necesar pentru a pleca într-un concediu la mare se pot bucura de câteva ore de plajă şi de scăldat la piscinele aflate în Capitală şi în judeţul Ilfov.

44379 afișări
Imaginea articolului PISCINE din Bucureşti şi din împrejurimi. Cât costă biletele - GALERIE FOTO

PISCINE din Bucureşti şi din împrejurimi. Cât costă biletele - GALERIE FOTO

One.ro vă prezintă o listă cu cele mai frumoase 11 piscine din Bucureşti şi din apropierea Bucureştiului, numai bune pentru un weekend liniştit.

GALERIE FOTO

Piscina Phoenix este opţiunea ideală pentru a-ţi petrece zilele însorite de vară într-o atmosferă de vacanţă, vegetaţie luxuriantă, cocktail-uri gustoase, armonie şi muzică ambientală, o adevarată oază de linişte şi relaxare ce te va scoate din monotonia oraşului. Situată în interiorul complexului Phoenix Club, pe marginea Lacului Cernica, spaţiul verde în care este amplasată îi conferă piscinei un plus de confort.

Domeniul Greaca se află la 40 de minute de Bucureşti, de-a lungul Luncii Dunării, la limita de sud a comunei Greaca din Giurgiu. Nu minţim dacă vom descrie aceste loc drept “o oază de relaxare”. Complexul dispune de piscină, teren de tenis, biciclete şi ATV-uri. Dacă te-ai relaxat prea tare, poţi să îţi prelungeşti şederea închiriind oricare dintre camerele luminoase, pastelate şi romantice ale conacului. Micul dejun şi o oră de tenis vor fi incluse în preţ.

Pescariu Sports&Spa. Piscină exterioară semiolimpică, cu o dimensiune de 25 x 12,5 metri, este dotată cu o zonă de plajă în aer liber, şezlonguri, umbrele, duşuri şi un bar de unde se pot cumpăra băuturi răcoritoare sau alcoolice şi este deschisă în sezonul estival pentru membrii clubului. Sistemul de iluminare nocturn crează o atmosferă deosebită pentru cei care preferă să înoate la ceas de seară. Pentru accesul la piscină, preţurile pornesc de la 60 lei/zi în timpul săptămânii şi 100 lei/zi în weekend

Dacă doriţi să profitaţi de căldura verii fără în Bucureşti, clubul oferă locul perfect pentru recreere pe timpul verii, întâlniri casual sau business şi petreceri de diferite naturi - aniversări, reuniuni, lansări, petrecerea burlacilor sau burlaciţelor etc.

În cadrul Domeniului Săftica, avem una din cele mai frumoase piscine publice din Bucureşti - Aqua del Mar. Piscina te va încânta cu forma ei specială! Este formata din 3 cercuri unite cu facilităţi diferite: primul cerc - are o adâncime de 80 cm şi o canapea în apă în care te poţi relaxa; al doilea cerc - are o adâncime de 150 cm - între primul şi al doilea cerc se află barul cu scaune în apă; al treilea cerc - are o adâncime de la 150 cm la 180 cm - ideal pentru “cercuri de bazin” şi pentru înot.

Zilele însorite sunt cu adevărat splendide petrecute pe un şezlong confortabil, lângă o piscină limpede. Clubul Oasis dispune de o piscină de 185 metri pătraţi, placată cu vitroceramică, încălzită, echipată cu instalaţie de valuri şi cu deversare prin cascadă pe o lungime de 10 metri. Plaja, cu o suprafaţă de 200 mp, este acoperită cu pardosala din lemn "Massaranduba". Preţul intrării variază de la 25 lei/zi în timpul săptămânii până la 50 lei/zi în weekend.

Piscina Vila 23 Snagov este amplasată pe malul lacului într-o arhitectură modernă, curajoasă şi neaşteptată, exact pe fundaţia vechii Vile 23. Chiar lângă piscină, la Poolbar-ul Vilei 23, poţi savura un cocktail răcoritor sau îngheţată naturală de casă.

Piscina Bamboo este un loc frumos, plin de verdeaţă, cu un design unic şi în care merită să vă petreceţi o zi de relaxare. Singurul dezavantaj este bazinul care este destul de mic dar per ansamblu, merită. Bamboo Pool este situată pe strada Tuzla, nr. 50, lângă clubul Bamboo.

Piscina Blueberry (Ambasad'Or Club) este potrivită mai degrabă în timpul săptămânii, dacă vreţi să vă destindeţi şi să staţi relaxaţi departe de haosul Bucureştiului şi în week-end daca sunteţi fani ai petrecerilor cu DJ şi spumă. Piscina Ambasad’Or este situată pe Str. Drumul Odăii nr. 34-36, Otopeni, judeţul Ilfov.

Petreceri africane, mexicane, hawaiiene sau braziliene, vom fi cu toţii politişti, detectivi sau taximetrişti, vom sărbători tricourile ude sau fetele în bikini, iar muzica aleasă cu grijă de cei mai renumiţi DJs va răsuna până în zori - cam aşa se prezintă piscina Daimon din centrul Bucureştiului. Preţurile variază între 40 lei/zi în timpul săptămânii şi 60 lei/zi în weekend.

LaPlage este una dintre cele mai mari piscine din Bucureşti, beneficiază de pool-bar, restaurant, nisip şi un bazin foarte mare, fiind locul potrivit pentru un week-end în familie. LaPlage este situat pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului, mai exact pe Şoseaua Odăii nr. 26-30. Preţul de intrare variază între 30 şi 50 de lei, însă poate creşte în funcţie de facilităţile dorite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici