Pistolarul bistriţean. A scos arma într-un local, iar la ieşire a tras un foc

  • Un bărbat a scos o armă de foc într-un local din Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud.
  • A arătat arma celor de la masa lui, iar după aproximativ două ore a părăsit localul.
  • La ieşire, a tras un foc de armă în aer, lângă o pompă de benzină.
248 afișări
Imaginea articolului Pistolarul bistriţean. A scos arma într-un local, iar la ieşire a tras un foc

Pistolarul bistriţean. A scos arma într-un local, iar la ieşire a tras un foc

Poliţiştii au făcut, duminică, două percheziţii în urma cărora un bărbat de 36 de ani din Telciu, este cercetat pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La percheziţii au fost confiscate o armă neletală, supusă regimului autorizării şi 4 cartuşe aferente, precum şi un telefon mobil.

Pe 19 mai a.c., în timp ce se afla într-un local din Telciu, bărbatul a scos din buzunarul hainei pistolul şi l-ar fi arătat unor persoane aflate cu el la masă. Ulterior, după aproximativ 2 ore, acesta ar fi părăsit localul, iar la ieşire a tras un foc de armă în plan vertical, în apropierea unei pompe de carburant dintr-o staţie peco, aflată lângă local.

Din verificările poliţiştilor a reieşit că arma a fost cumpărată de bărbatul de 36 de ani din Austria, în anul 2019, iar acesta ar fi deţinut-o ilegal acasă, nefiind niciodată autorizat pentru a deţine, purta sau folosi arme.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Năsăud, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
pistol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici