Piteşti: Doi bărbaţi au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile într-un club

Doi bărbaţi au fost împuşcaţi, duminică dimineaţă, într-un club de noapte din centrul municipiului Piteşti, cu un pistol cu bile, după ce au fost implicaţi într-o altercaţie, atacatorul reuşind să fugă înainte de venirea poliţiştilor.

33 afișări
Imaginea articolului Piteşti: Doi bărbaţi au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile într-un club

Piteşti: Doi bărbaţi au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile într-un club

"A fost o altercaţie spontană, pe fondul unor neînţelegeri sentimentale, victimele spun că s-a tras asupra lor de două ori, noi am ridicat de la faţa locului mai multe tuburi de cartuşe şi am început căutările pentru identificarea celui care a tras", a declarat comisarul Mihai Neagoe, şeful Secţiei 3 de Poliţie Piteşti.

Din primele cercetări ale poliţiştilor şi din audierile martorilor din local a reieşit că agresorul a băut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un bărbat, iar la un moment dat au apărut neînţelegerile între ei, din cauza geloziei, care au degenerat în scandal cu focuri de armă. Potrivit martorilor, pe lângă cel vizat pentru răzbunare, agresorul a împuşcat şi un bodyguard al clubului, care a încercat să intervină pentru aplanarea conflictului.

De asemenea, în local a mai fost şi un poliţist care a încercat, fără succes, să aplaneze conflictul.

"Ambele victime au ajuns la spital, prezentau plăgi împuşcate, unul dintre ei avea plăgi în regiunea craniană şi occipitală, a refuzat investigaţiile medicale, tratamentul şi radiografiile, celălalt este şi el în stare bună, niciunul dintre ei nu a rămas internat", a declarat dr.Anca Alexandrescu, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş.

Poliţiştii au început cercetările pentru prinderea bărbatului care a provocat scandal în club şi a tras cu pistolul cu bile, identitatea lui fiind cunoscută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici