Plan de acţiune Transporturi - Interne pentru paza şi monitorizarea autostrăzilor

Ministerul Transporturilor a început discuţiile cu Ministerelor Internelor şi Reformei Administrative pentru stabilirea unei plan de acţiune care să asigure paza şi monitorizarea autostrăzilor, a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.

1 afișare
Imaginea articolului Plan de acţiune Transporturi - Interne pentru paza şi monitorizarea autostrăzilor

Plan de acţiune Transporturi - Interne pentru paza şi monitorizarea autostrăzilor

"În urma acestor negocieri, vor fi stabilite obligaţii noi pentru reprezentanţii poliţiei şi ai companiei naţionale de drumuri, dar şi pentru alte instituţii, ca Inspectoratul de Urgenţă sau Garda de Mediu. Obiectivul este ca, prin contractul de concesiune, să se asigure sistemul de pază şi monitorizare şi îmbunătăţirea serviciilor de poliţie şi ale CNADNR", a spus Orban.

El a precizat că în circa două săptămâni va fi elaborat caietul de sarcini pentru licitaţia de concesionare a serviciilor de cooperare şi întreţinere a autostrăzii Bucureşti-Constanţa (Autostrada Soarelui).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici