Video Plantaţie de canabis descoperită în Capitală. Doi tineri au fost reţinuţi

Poliţiştii antidrog din Capitală au descoperit, la o adresă din Bucureşti, o plantaţie "indoor" de 17 plante de canabis, ce depăşeau doi metri înălţime, doi tineri fiind reţinuţi de procurorii DIICOT, cu propunere de arestare preventivă.

423 afișări

Poliţiştii antidrog de la Direcţia de Combatere a Crimei Organizate, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, au descoperit plantele în timpul unei percheziţii făcute joi, la o adresă din Bucureşti, informează, vineri, Poliţia Română.

Plantele au fost cultivate de Andrei C. (21 de ani) şi Andreea T. (26 de ani), ambii din Bucureşti, care se ocupau cu vânzarea drogurilor.

Plantaţia era formată din 17 plante mature de canabis, ce depăşeau doi metri înălţime, încăperea în care acestea erau ţinute fiind dotată cu aparate şi instrumente specifice, respectiv lămpi cu intensitate mare, termometre, hidrometre şi sistem de ventilaţie.

Autorităţile au stabilit că cei doi au cumpărat seminţele de canabis din Canada, prin internet, iniţial cultura fiind formată din aproximativ 50 de plante.

Tinerii au fost audiaţi de DIICOT, procurorii dispunând reţinerea lor pentru 24 de ore. Ei urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti, vineri, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici