Video Ploaia, semafoarele defecte şi lucrările la carosabil îngreunează circulaţia în Capitală (Video ProTv)

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, marţi dimineaţă, pe mai multe străzi din Capitală, din cauza ploii, a numărului mare de maşini aflate în trafic, a lucrărilor de reparaţii la carosabil, dar şi din cauza semafoarelor defecte în mai multe intersecţii.

17 afișări

Astfel, traficul este îngreunat pe Şoseaua Colentina, Şoseaua Fundeni, Bulevardul Iuliu Maniu, zona Răzoare, Şoseaua Mihai Bravu, strada Ştefan cel Mare, Şoseaua Pantelimon şi zona centrală, a declarat pentru MEDIAFAX agent şef Mihai Buciu din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

De asemenea, circulaţia se desfăşoară cu dificultate şi din cauza semafoarelor defecte din intersecţiile strada Drumul Taberei cu strada Sibiu, strada Timişoara cu strada Sibiu, zona Pod Abator, strada Niţu Vasile cu strada Brâncoveanu şi Şoseaua Olteniţei cu strada Brâncoveanu.

Agentul şef Mihai Buciu a precizat că în Capitală se circulă cu dificultate şi din cauza vizibilităţii reduse de ploaie, a numărului mare de maşini din trafic şi a restricţiilor de circulaţie impuse de lucrările la carosabil.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici