Ploieşti: Doi bărbaţi s-au automutilat în sediul Biroului de avarii auto

Şoferul unei maşini care a provocat un accident în faţa sediului Biroului de avarii auto din Ploieşti şi un pasager aflat în maşina condusă de acesta s-au automutilat în incinta sediului biroului de constatare a avariilor, fiind nevoie de intervenţia DPIR pentru transportarea celor doi la spital.

231 afișări
Imaginea articolului Ploieşti: Doi bărbaţi s-au automutilat în sediul Biroului de avarii auto

Doi bărbaţi s-au automutilat în sediul Biroului de avarii auto din Ploieşti (Imagine: Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, în sediul Biroului de avarii auto din Ploieşti, situat în cartierul Bereasca.

Şoferul unei Dacii break a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat în plin într-un Renault Megane avariat, parcat în faţa sediului Biroului de avarii auto şi al cărui şofer se afla în sediul biroului pentru eliberarea documentelor necesare pentru a-şi repara maşina.

După producerea accidentului, şoferul Daciei şi unul dintre cei doi pasageri aflaţi cu el în maşină au intrat în sediul biroului de avarii auto, unde, potrivit martorilor care susţin că cei doi erau în stare avansată de ebrietate, au început să adreseze injurii poliţiştilor care fac constatările avariilor. La un moment dat, cei doi au scos o lamă şi au început să se automutileze, tăindu-se pe braţe şi în zona toracelui, sub privirile poliţiştilor şi ale celorlalţi şoferi aflaţi în sediul biroului de avarii.

Conform poliţiştilor de la Inspectoratul judeţean Prahova, un echipaj al Detaşamentului Poliţiei pentru Intervenţii Rapide (DPIR) aflat în zonă a intervenit şi i-a transportat pe cei doi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale şi li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Reprezentanţii spitalului au declarat că cei doi au fost ulterior transportaţi la o secţie de psihiatrie.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar cei doi riscă să fie amendaţi atât pentru încălcarea unor prevederi ale Codului rutier, dar şi pentru tulburarea liniştii publice şi ultraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici