Ploieşti: Percheziţii în cămine studenţeşti. Sunt vizaţi consumatori şi distribuitori de droguri

Mai multe percheziţii au avut loc, vineri dimineaţă, în trei dintre căminele studenţeşti din complexul Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti, fiind vizaţi 14 studenţi, între care un cetăţean bulgar, suspectaţi de consum şi trafic de droguri.

782 afișări
Imaginea articolului Ploieşti: Percheziţii în cămine studenţeşti. Sunt vizaţi consumatori şi distribuitori de droguri

Ploieşti: Percheziţii în cămine studenţeşti. Sunt vizaţi consumatori şi distribuitori de droguri (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit lui Ionuţi Botnaru, şeful DIICOT Ploieşti, structură care organizează această acţiune, procurorii şi poliţiştii au făcut cinci percheziţii în trei cămine studenţeşti din căminul Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti, fiind ridicate diverse cantităţi de canabis.

Conform unui comunicat de vineri al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii Serviciului teritorial Ploieşti al DIICOT au destructurat o grupare infracţională specializată în traficul şi consumul de droguri de risc şi constituită din cel puţin şapte persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, cetăţeni români şi bulgari, în mare parte studenţi.

Membrii grupării acţionau în judeţul Prahova, sub coordonarea cetăţeanului bulgar Purchev Borislav, în vârstă de 21 de ani, care procura din ţara sa importante cantităţi de canabis.

Drogurile erau distribuite cu predilecţie în rândul studenţilor, în incinta campusului Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti.

La sediul DIICOT au fost duse pentru audieri 14 persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici