Poate să te refuze hotelul sau pensiunea dacă vrei să te cazezi pentru o singură noapte?

Am pornit de la un caz real: Un tânăr vrea să se cazeze la hotel în Mamaia pentru sâmbătă-duminică, dar este refuzat pe motiv că politica respectivului hotel este de a nu permite cazarea pentru o singură noapte! Poate ai trecut şi tu printr-o situaţie similară şi habar nu ai ce e de făcut într-un astfel de caz. Ce ai face dacă ţi s-ar întâmpla asta?

44 afișări
Imaginea articolului Poate să te refuze hotelul sau pensiunea dacă vrei să te cazezi pentru o singură noapte?

Poate să te refuze hotelul sau pensiunea dacă vrei să te cazezi pentru o singură noapte? (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Oficialii Ministerului Turismului au explicat pentru incont.ro că refuzul de a oferi cazare pentru o singură noapte, dacă hotelul sau pensiunea are camere libere, este ilegal şi este pedepsit de legile în vigoare.

Ce trebuie să faci? Să reclami un astfel de comportament la telefonul verde, pus la dispoziţie de către autorăţati. Este vorba despre 0800/86.82.82!

Citeşte mai multe despre cazarea pentru o singură noapte pe ww.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici