Policlinica Batiştei, fără autorizaţie de funcţionare din cauza neregulilor

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, Daniel Popescu, a declarat că a respins autorizarea de funcţionare a Policlinicii Batiştei, din cauza neregulilor înregistrate în unitatea sanitară.

108 afișări
Imaginea articolului Policlinica Batiştei, fără autorizaţie de funcţionare din cauza neregulilor

Policlinica Batiştei, fără autorizaţie de funcţionare din cauza neregulilor

"Sunt multe nereguli constatate la această policlinică, respectiv linoleumul este bătut în cuie, sterilizarea se face într-o încăpere cu mucegai, faianţa este degradată. Raportul epidemiologilor arată că această unitate sanitară nu poate funcţiona în aceste condiţii, aşa că eu nu voi da aviz de funcţionare", a precizat directorul DSP Bucureşti, Daniel Popescu.

Acesta a precizat că nu închide policlinica, dar că nu-i dă acest aviz. "Nu am închis nicio policlinică. N-o voi închide nici pe aceasta, dar nu asum condiţiile de funcţionare", a spus Popescu.

Un raport privind situaţia de la Policlinica Batiştei a fost înaintat şi Ministerului Sănătăţii, a adăugat directorul DSP Bucureşti. Daniel Popescu a precizat că policlinica funcţionează de cinci ani fără autorizaţie sanitară.

La ora transmiterii acestei ştiri, la Ministerul Sănătăţii nu exista niciun raport al DSP privind Policlinica Batiştei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici