Poliţia a pus gând rău maşinilor cu numere bulgăreşti: peste 100.000 de şoferi vor fi verificaţi şi înregistraţi într-o bază de date

Peste o sută de mii de maşini înmatriculate în Bulgaria circulă pe şoselele din România, potrivit estimărilor Poliţiei rutiere. Pentru a face faţă creşterii numărului de maşini luate din Bulgaria, Poliţia rutieră a început să lucreze la o bază de date cu aceste autovehicule.

70 afișări
Imaginea articolului Poliţia a pus gând rău maşinilor cu numere bulgăreşti: peste 100.000 de şoferi vor fi verificaţi şi înregistraţi într-o bază de date

Poliţia a pus gând rău maşinilor cu numere bulgăreşti: peste 100.000 de şoferi vor fi verificaţi şi înregistraţi într-o bază de date (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Sute de maşini cu numere de Bulgaria, controlate de agenţii de circulaţie români aveau probleme majore de ordin tehnic, dar şi documente în neregulă. Între timp, poliţiştii bulgari, le-au semnalat colegilor români tot mai multe nereguli în tranzacţiile încheiate cu şoferii români.

Bulgarii refuză să mai plătească taxe pentru maşinile vândute românilor

Peste 360 de maşini aflate în litigiu au fost semnalate de poliţiştii bulgari colegilor români. Asta după ce cumpărătorii nu le-au înmatriculat în ţară, iar vânzătorii au refuzat să plătească taxele în Bulgaria, pe motiv că maşinile nu mai sunt în proprietatea lor.

Citeşte mai multe despre verificarea maşinilor cu numere de Bulgaria pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici