Poliţia analizează ipoteza implicării a două persoane în crimele de la Braşov

Poliţia analizează posibilitatea implicării a două persoane în jaful armat de la casa de schimb valutar din Braşov, având în vedere rezultatele raportului balistic care arată că au fost folosite două arme diferite, au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX surse din Poliţie.

67 afișări
Imaginea articolului Poliţia analizează ipoteza implicării a două persoane în crimele de la Braşov

Poliţia analizează ipoteza implicării a două persoane în crimele de la Braşov (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Au fost folosite două arme de calibre diferite, ceea ce conduce la ipoteza că, cel mai probabil, avem de-a face cu doi atacatori", au declarat sursele citate.

Fostul ministru de Interne Liviu Dragnea a declarat, sâmbăta trecută, că principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Braşov este un cetăţean moldovean "care acum cinci ani a mai avut două acţiuni similare celei de la Braşov", referindu-se la Serghei Gorbunov.

"În Braşov a fost ridicat principalul suspect, în acest caz. Este un cetăţean moldovean care este audiat de procurori şi poliţişti", a spus atunci Dragnea.

El arăta că, la acel moment, se formase deja un cerc de suspecţi şi că poliţiştii mai căutau şi alţi posibili autori.

Aproximativ 60 de persoane au fost audiate, până la ora actuală, în cazul dublului asasinat de la o casă de schimb valutar din Braşov, dar până acum nu s-a început urmărirea penală împotriva niciunei persoane, a declarat, joi, procurorul Ramona Diaconu.

Citeşte şi:

Gorbunov rămâne principalul suspect

Gorbunov s-ar fi aflat la antrenament în momentul jafului

60 de persoane, audiate în cazul asasinatului de la Braşov

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici