Poliţia Capitalei: O femeie a fost urcată cu forţa într-un autoturism. Persoanele implicate, prinse

O femeie a fost urcată cu forţa într-o maşină, în Sectorul 2 al Capitalei, poliţiştii fiind anunţaţi de un martor care a sunat la 112. Persoanele implicate au fost prinse de poliţiştii de la secţia 18, însă victima nu doreşte să depună plângere, anunţă Poliţia Capitalei.

3388 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei: O femeie a fost urcată cu forţa într-un autoturism. Persoanele implicate, prinse

Poliţia Capitalei: O femeie a fost urcată cu forţa într-un autoturism. Persoanele implicate, prinse

Luni, 12 august 2019, la ora 22.10, o femeie a sunat la 112 şi a sesizat faptul că a fost martor la momentul în care, în zona centrală a Capitalei, o femeie a fost urcată cu forţa într-un autoturism.

Cazul a fost preluat de Poliţia Sectorului 2 şi au fost direcţionate echipaje la faţa locului.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei susşin, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că în 12 minute, conform evidenţelor electronice, pe baza datelor oferite de persoana care a sunat la 112, datele referitoare la autoturism au fost transmise către echipajele aflate în teren şi către unităţile de poliţie limitrofe municipiului.

"A fost stabilit parte din traseul autoturismului şi a fost identificat proprietarul acestuia. În urma discuţiilor cu deţinătorul autoturismului a fost stabilit şi utilizatorul acestuia. Cercetările au condus la identificarea persoanelor aflate în autoturism, atât a celor doi bărbaţi, cât şi a femeii. Cei în cauză au fost depistaţi de către poliţişti din cadrul Secţiei 18, de unde au fost preluaţi de cei care au în instrumentare cauza, având în vedere, că din cursul serii, cercetările au fost declanşate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Persoana implicată nu doreşte sa formuleze plângere cu privire la incidentul în care a fost implicată ea şi concubinul său", potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici