Poliţia Dolj face cercetări după ce un doljean a reclamat furtul a circa un milion de lei din casă

Poliţiştii doljeni fac cercetări după ce un bărbat din Dolj, administrator al unei societăţi comerciale, a reclamat că, în noaptea de luni spre marţi, persoane necunoscute au intrat în locuinţa sa şi, sub ameninţarea unui cuţit, i-au furat aproximativ un milion de lei.

393 afișări
Imaginea articolului Poliţia Dolj face cercetări după ce un doljean a reclamat furtul a circa un milion de lei din casă

Poliţia Dolj face cercetări după ce un doljean a reclamat furtul a circa un milion de lei din casă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Victima presupusului jaf, un bărbat de 65 de ani, din comuna doljeană Galicea Mare, a sunat, în noaptea de luni spre marţi, la serviciul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a fost jefuit de persoane necunoascute, care au pătruns în imobilul în care stătea şi unde era împreună cu soţia sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că mai mulţi indivizi necunoscuţi, cărora nu le-a putut reţine nici numărul, nici semnalmentele au intrat în casa sa, unde victima se afla cu soţia, i-au ameninţat cu cuţitul şi le-au cerut toţi banii.

Doljeanul, care este administratorul unei societăţi comerciale, le-a dat acestora toţi banii pe care îi avea în casă, atât în lei, cât şi în valută, respectiv o sumă totală de aproximativ un milion de lei.

Potrivit declaraţiei bărbatului, indivizii care i-ar fi jefuit pe cei doi nu au recurs la violenţe, ci doar i-au imobilizat, iar după ce au primit banii au fugit.

Bărbatul a sunat la 112, iar poliţiştii doljeani au declanşat cercetările în acest caz.

„S-a format o echipă de cercetare, sub directa coordonare a conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, şi se fac verificări pentru a depista persoanele în cauză şi pentru a stabili starea exactă a evenimentelor. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie”, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici