Poliţia efectuează controale în Capitală. Ei au dat peste 1.200 de amenzi în târguri, mall-uri şi terase

  • Poliţia Capitalei a continuat în weekend controalele în contextul pandemiei.
  • Poliţiştii Capitalei au verificat pieţele, târgurile, mall-urile, dar şi magazinele de cartier, terasele şi mijloacele de transport în comun şi au dat peste 1.200 de amenzi.
1239 afișări
Imaginea articolului Poliţia efectuează controale în Capitală. Ei au dat peste 1.200 de amenzi în târguri, mall-uri şi terase

Poliţia efectuează controale în Capitală. Ei au dat peste 1.200 de amenzi în târguri, mall-uri şi terase

Cu sprijinul Jandarmeriei, Poliţiei Locale, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţ, Agenţiei Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Direcţiei de Sănătate Publică au fost verificate peste 1.780 de obiective: pieţe agroalimentare, târguri, complexuri comerciale, mari magazine, dar şi magazine de cartier, terase, mijloace de transport în comun.

Pe parcursul perioadei au fost legitimate peste 4.200 de persoane şi au fost efectuate controale în aproximativ 1.000 de mijloace de transport în comun, de suprafaţă, dar şi de subteran.

În urma verificărilor, au fost constatate şi aplicate peste 1.200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 427.625 lei.

Poliţiştii fac apel la cetăţeni să respecte măsurile de protecţie împotriva infectării cu COVID-19, să poarte masca de protecţie, să păstreze distanţarea fizică şi să respecte normele sanitare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici