Poliţia îi caută pe cei care au mutilat câinele din Satu Mare cu o petardă. Prima ipoteză a anchetatorilor

Poliţiştii sătmăreni au stabilit faptul că petarda cu care a fost mutilat câinele din Satu Mare nu a explodat în gura animalului, ci în apropiere sa, fiind făcute cercetări pentru a-i găsi pe cei care au aruncat petarda, cel mai probabil nişte copii.

2030 afișări
Imaginea articolului Poliţia îi caută pe cei care au mutilat câinele din Satu Mare cu o petardă. Prima ipoteză a anchetatorilor

Poliţia îi caută pe cei care au mutilat câinele din Satu Mare cu o petardă. Prima ipoteză a anchetatorilor

Poliţiştii IPJ Satu Mare au declarat, joi, că rănile pe care le-a suferit câinele au fost produse la exterior.

„În urma primelor verificări care au fost efectuate de poliţişti în cazul câinelui care a fost rănit de o petardă în data de 29 decembrie 2019, şi din declaraţiile medicului veterinar care a intervenit chirurgical şi care are grijă de el, rănile pe care le-a suferit câinele au fost produse din exterior, iar petarda nu a explodat în gura câinelui. În continuare, se efectuează verificări pentru a se identifica persoanele/persoana care au/a aruncat petardele şi împrejurările comiterii evenimentului, pentru a se stabili cu exactitate dacă a fost o acţiune intenţionată sau un eveniment nefericit”, au spus poliţiştii sătmăreni.

Potrivit acestora, poliţiştii merg pe varianta unui incident neintenţionat, provocat de nişte copii.

Reprezentanţii Asociaţiei FreeLife au scris, pe pagina de Facebook, că Lia, căţeluşa care a fost desfigurată, a fost salvată de veterinari şi se află sub tratament. Ei oferă şi recompensă pentru cei care vor oferi informaţii cu privire la cei care au mutilat animalul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici