Poliţia Ilfov: Bărbatul care a vrut să vândă un obuz pe un site de anunţuri va fi cercetat în libertate

Bărbatul în vârstă de 24 de ani, care a vrut să vândă un obuz pe un site online de cumpărături la preţul de 4.000 de euro, nu a fost reţinut, fiind cercetat în stare de libertate, anunţă Poliţia Ilfov.

667 afișări
Imaginea articolului Poliţia Ilfov: Bărbatul care a vrut să vândă un obuz pe un site de anunţuri va fi cercetat în libertate

Bărbatul care a vrut să vândă un obuz pe un site pentru 4.000 de euro, cercetat în libertate

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov au fost sesizaţi după ce pe un site a apărut un anunţ în care un bărbat a pus spre vânzare un obuz.

Preţul solicitat era de 4.000 de euro.

"În această dimineaţă, poliţiştii au identificat obuzul la locul de muncă a bărbatului, mai exact în Sector 3 Bucureşti, la Rosal", precizează Poliţia Ilfov.

Bărbatul, pe numele căruia poliţiştii au deschis un dosar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, are 24 de ani şi este din satul Tanganu, Cernica, judeţul Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici