Poliţia în alertă. Fată de 12 ani, dată dispărută de familie în Bihor

Poliţiştii din Bihor caută o fată de 12 ani, care a plecat în 17 noiembrie din casa bunicii sale din localitatea Diosig şi nu s-a mai întors.

137 afișări
Imaginea articolului Poliţia în alertă. Fată de 12 ani, dată dispărută de familie în Bihor

Poliţiştii din Bihor caută o fată de 12 ani, dată dispărută de familie

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi de părinţii unei fete de 12 ani că aceasta a plecat în dimineaţa zilei de 17 noiembrie din casa bunicii ei din localitatea Diosig şi nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Bihor, fata se numeşte Balogh Andrea şi este din comuna Cherechiu, sat Cheşereu.

Fata are 1,40 metri înălţime, 40 de kilograme, constituţie slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr blond, creţ, tuns scurt şi nu are semne particulare. La data dispariţiei era îmbăcată cu tricou alb, pantaloni negri şi pantofi sport roşii.

Cei care au informaţii care pot ajuta la găsirea fete sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fată,
dispărută,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici