Poliţia Română donează sinistraţilor din Ialomiţa peste 90 de metri cubi de lemne

Poliţia Română donează, vineri, 92 de metri cubi de material lemnos persoanelor afectate de ninsoare şi viscol din judeţul Ialomiţa, care au nevoie de ajutor, după ce poliţiştii au dus deja lemne sinistraţilor din Vrancea şi Buzău.

275 afișări
Imaginea articolului Poliţia Română donează sinistraţilor din Ialomiţa peste 90 de metri cubi de lemne

Poliţia Română donează sinistraţilor din Ialomiţa peste 90 de metri cubi de lemne (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Poliţiştii români au strâns bani cu care au fost cumpăraţi de la Romsilva peste 700 de metri cubi de lemn. Aceştia au dus deja o parte din lemne familiilor sinistrate din judeţele Vrancea şi Buzău, urmând ca vineri să ajungă în localităţi din judeţul Ialomiţa, iar în zilele următoare să trimită transporturi în Călăraşi şi Brăila, potrivit unui comunicat de vineri al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Astfel, 92 de metri cubi de lemne, încărcate în camioane de la punctele din localităţile Axintele şi Dridu, vor fi distribuiţi la 86 de familii. Astfel, vor fi daţi 33 de metri cubi pentru 26 de familii afectate de ninsoare şi viscol din localităţile Axintele, Bărcăneşti, Vorăneşti, Coşăreni, Drăgoieşti şi Sineşti, iar alţi 59 de metri cubi vor ajunge la 60 de familii din Dridu, Adâncata, Maia, Răduleşti, Jilavele, Armăşeşti, Bărbuleşti şi Ciocârlia.

Camioanele sunt însoţite de poliţişti de la IGPR şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa şi vor ajunge la adresele identificate de către poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală, urmând să fie descărcate, cu ajutorul lucrătorilor de intervenţie rapidă, direct în curţile oamenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici