Poliţia Rutieră are Jaguar XFR de 510 cai putere - FOTO

Poliţia Rutieră are în dotare, timp de şase luni, un autoturism Jaguar XFR care va fi folosit pentru monitorizarea traficului rutier şi sporirea siguranţei în trafic.

468 afișări
Imaginea articolului Poliţia Rutieră are Jaguar XFR de 510 cai putere - FOTO

Poliţia Rutieră are Jaguar XFR de 510 cai putere (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Automobilul are un motor V8 de 5 litri care dezvoltă 510 de cai putere, iar preţul maşinii este de peste 103.000 de euro cu TVA.

Ofiţerii de Poliţie care vor conduce această maşină au fost instruiţi de Valentin Porcişteanu, Campionul Naţional de Raliuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici