Poliţist din Capitală, reţinut pentru agresiune sexuală: Bărbatul era agent de siguranţă publică

Un poliţist în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut pentru că ar fi agresat sexual o tânără, la începutul lunii septembrie, informează Poliţia Capitalei. Poliţistul era agent de siguranţă publică.

3278 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Capitală, reţinut pentru agresiune sexuală: Bărbatul era agent de siguranţă publică

Poliţist din Capitală, reţinut pentru agresiune sexuală: Agentul

La data de 6 septembrie, o tanără a reclamat că a fost victima unei agresiuni sexuale, informează Poliţia Capitalei.

În urma cercetărilor, din datele şi probele anchetatorilor reiese faptul că autorul agresiunii ar fi un bărbat de 28 de ani.

Acesta este agent de poliţie încadrat ca agent de siguranţă publică în cadrul Poliţiei Capitalei.

„Acesta a fost reţinut, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, mai arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici