Poliţist din Ilfov reţinut când primea 1.000 de lei să ajute o persoană într-un dosar

Un poliţist din Ilfov a fost reţinut când primea 1.000 de lei de la o persoană căreia i-a dat de înţeles că poate interveni pentru o soluţie favorabilă în dosarul în care era cercetată.

2551 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Ilfov reţinut când primea 1.000 de lei să ajute o persoană într-un dosar

Poliţist din Ilfov reţinut când primea 1.000 de lei să ajute o persoană într-un dosar

Poliţistul de la Serviciul Rutier a fost prins în flagrant de către cei de la Direcţia Generală Anticorupţie.

Acesta primea de la un martor 1.000 de lei, pretinsă pentru a-şi folosi influenţa în vederea obţinerii unei soluţii favorabile în dosarul în care martorul era cercetat.

În schimbul sumei menţionate, poliţistul a promis că va interveni în dosarul de abuz în serviciu şi fals intelectual în care este cercetat martorul.

Poliţistul a fost reţinut pentru trafic de influenţă şi va fi prezentat instanţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici