Poliţist din Mehedinţi, medaliat la Campionatul European de Culturism şi Fitness din Spania

Poliţistul din Mehedinţi, Albert Cristian Mufturel, luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, a câştigat medalia de argint la Campionatul European de Culturism şi Fitness din Spania.

1352 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Mehedinţi, medaliat la Campionatul European de Culturism şi Fitness din Spania

Poliţist din Mehedinţi, medaliat la Campionatul European de Culturism şi Fitness din Spania

Poliţistul mehedinţean Albert Cristian Mufturel a fost medaliat cu argint la Campionatul European de Culturism şi Fitness din Santa Susanna, Spania.

Albert Cristian Mufturel este luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului De Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Dintre cei 1.200 de concurenţi de pe continentul european, care au participat la competiţie, Albert Cristian Mufturel a obţinut următoarele rezultate: Bodybuilding 90 kg master- vicecampion; Bodybuilding classic master – vicecampion; Classic pshyque- vicecampion.

„Colegul nostru face parte din lotul naţional al României şi pentru prima oară în istoria culturismului românesc ţara noastră s-a clasat pe primul loc din cele 41 participante. Rezultatele obţinute de campionul nostru întăresc credinţa că limitele pot fi depăşite atunci când dai dovadă de seriozitate, implicare, perseverenţă şi determinare, compensând totodată eforturile susţinute şi depuse de către acesta de-a lungul anilor”, au transmis, miercuri, reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Timp de 10 ani, Albert Cristian Mufturel şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi ca şi comandant al echipajului de descarcerare, ulterior, mutându-se în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Mehedinţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici