Poliţist local din Bucureşti care i-ar fi cerut mită unei jurnaliste şi un altul care a agresat un reporter, demişi

Doi poliţişti locali ai Sectorului 2 au fost demişi după ce unul i-ar fi cerut mită unei jurnaliste pentru anularea unei amenzi, celălalt fiind intermediarul, care a bruscat apoi un reporter.

145 afișări
Imaginea articolului Poliţist local din Bucureşti care i-ar fi cerut mită unei jurnaliste şi un altul care a agresat un reporter, demişi

Poliţist local care i-ar fi cerut mită unei jurnaliste şi un altul care a agresat un reporter, demişi (Imagine: Tibi Bologh/ Mediafax Foto)

O jurnalistă de la TVR a fost amendată pentru că a parcat pe locul unui bucureştean care închiriase locul de la primărie, ea găsind pe parbriz o hârtie din care a aflat că trebuie să plătească o amendă de 1.500 de lei sau 750 de lei în 48 de ore. Astfel, a mers la sediul Poliţiei Locale a Sectorului 2, unde ofiţerul de serviciu a discutat cu un coleg care ar fi cerut 350 de lei ca să anuleze amenda, potrivit TVR.

Jurnalista a filmat discuţia cu telefonul mobil, a refuzat să dea mită şi a făcut plângere la directorul Poliţiei Locale a Sectorului 2.

Unterior, un reporter al postului Antena 3 a mers la sediul Poliţiei Locale a Sectorului 2, iar ofiţerul de serviciu l-a bruscat şi i-a luat telefonul cu care filma, înapoindu-i-l ulterior.

Primăria Sectorului 2 a anunţat că poliţistului local care l-a agresat pe reporter i s-a desfăcut contractul de muncă, ca şi celui care ar fi cerut mită pentru anularea amenzii de parcare.

În comunicatul primăriei se mai menţionează că luni va începe evaluarea generală a fiecărui poliţist local al Sectorului 2 în legătură cu pregătirea profesională necesară ocupării unui astfel de post.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici