Poliţistă cercetată după ce a fost prinsă furând deodorante dintr-un supermarket

Ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna argeşeană Buzoieşti, o tânără în vârstă de 24 de ani, este cercetată pentru furt calificat, după ce agenţii de pază ai unui supermarket din Piteşti au prins-o pe aceasta şi pe prietenul ei furând deodorante şi obiecte cosmetice din magazin.

141 afișări
Imaginea articolului Poliţistă cercetată după ce a fost prinsă furând deodorante dintr-un supermarket

Poliţistă cercetată după ce a fost prinsă furând deodorante dintr-un supermarket (Montaj Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Argeş, poliţista este din comuna Priboieni, judeţul Argeş, fiind încadrată în structura Ministerului Administraţiei Internelor din anul 2007, iar în ultima perioadă a îndeplinit funcţia de ajutor al şefului de post din comuna Buzoieşti.

Purtătorul de cuvânt IPJ Argeş, inspector Robert Radu, a declarat că agenta de poliţie este cercetată pentru furt calificat, cazul fiind preluat de procurorii Parchetului Tribunalului Argeş, care urmează să se pronunţe asupra împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Poliţista şi prietenul său sunt cercetaţi în stare de libertate, iar reprezentanţii serviciului de pază ai hipermarket-ului din Piteşti au confirmat că după ce au fost observaţi pe sistemul video de supraveghere al magazinului că fură produsele, cei doi au fost opriţi la ieşirea din clădire. Valoarea bunurilor luate din magazin este de câteva sute de mii de lei vechi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici