Poliţişti audiaţi după ce, de Revelion, soţiile s-au îmbrăcat cu uniformele acestora

Doi poliţişti constănţeni au fost audiaţi, miercuri, de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, după ce, în noaptea de Revelion, soţiile s-au îmbrăcat cu cămăşile de la uniformele acestora şi s-au pozat împreună cu alte două prietene, iar fotografia a apărut pe internet.

428 afișări
Imaginea articolului Poliţişti audiaţi după ce, de Revelion, soţiile s-au îmbrăcat cu uniformele acestora

Poliţişti audiaţi după ce, de Revelion, soţiile s-au îmbrăcat cu uniformele acestora (Imagine: www.facebook.com)

Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, cei doi poliţişti, unul de la Postul din comuna 23 August, iar cel de-al doilea din comuna Negru Vodă, au petrecut Revelionul împreună, la locuinţa din Mangalia a agentului din 23 August.

"Acolo, pentru a se distra, soţiile celor doi poliţişti s-au îmbrăcat cu două cămăşi de la uniformă, peste ţinuta pe care o aveau pentru petrecere, iar alte două amice au luat şi ele cămăşi albastre, simple, pentru a se asorta cu prietenele lor. De asemenea, ele au mai luat două caschete precum şi un pistol- brichetă şi au intrat în camera în care se aflau bărbaţii, somându-i în joacă să se predea", a precizat sursa citată.

Ulterior, fetele s-au fotografiat pe o canapea, iar câteva zile mai târziu una dintre ele a pus poza pe o reţea de socializare de pe internet, iar cazul s-a aflat în presă.

Cei doi poliţiştii constănţeni ale căror soţii s-au îmbrăcat cu cămăşile de la uniformele lor au fost audiaţi, miercuri, de conducerea IPJ Constanţa.

"Se va face o analiză a comportamentului celor doi şi în funcţie de fapte se va lua o decizie, dacă trebuie sau nu să fie sancţionaţi", a precizat şeful IPJ Constanţa, comisarul-şef Dumitru Catană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici