Poliţişti care vorbesc limbi străine, la Bucharest City Challenge

Cetăţenii străini veniţi la Bucureşti pentru a asista la raliul Bucharest City Challenge vor putea solicita informaţii despre eveniment de la poliţişti vorbitori de engleză, franceză, spaniolă sau japoneză, care vor patrula până duminică pe străzile din jurul Palatului Parlamentului.

17 afișări
Imaginea articolului Poliţişti care vorbesc limbi străine, la Bucharest City Challenge

Poliţişti care vorbesc limbi străine, la Bucharest City Challenge (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii vorbitori de limbi străine de la Secţiile 14, 17, 19 şi 24 vor patrula, pe perioada desfăşurării competiţiei, între orele 8.00 şi 20.00, pe străzile din jurul Palatului Parlamentului.

Agenţii şi agentele de poliţie vor oferi informaţii legate de programul competiţiei, traseele pe care trebuie să le parcurgă şi orice altă informaţie solicitată de cetăţenii străini.

Raliul Bucharest City Challenge 2008 se va desfăşura în perioada 22 - 24 august, pe traseul Bulevardul Naţiunilor Unite, strada Izvor, Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Libertăţii.

În perioada cuprinsă între 19 şi 26 august circulaţia maşinilor şi a pietonilor va fi oprită pe arterele adiacente zonei de desfăşurare a evenimentului.

Spectatorii vor avea acces la eveniment pe bază de bilet, iar măsurile de ordine în zona tribunelor, accesul spectatorilor şi securitatea traseului vor fi asigurate de agenţii unei firme specializate de pază şi protecţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici