Poliţiştii constănţeni au tras asupra unei maşini conduse de un şofer fără permis

Poliţiştii constănţeni au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare şi au tras mai multe focuri de armă pentru prinderea unui şofer fără permis auto care a refuzat să oprească, fiind urmărit de poliţişti, în staţiunea Eforie.

18 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii constănţeni au tras asupra unei maşini conduse de un şofer fără permis

Poliţiştii constănţeni au tras asupra unei maşini conduse de un şofer fără permis (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, miercuri, în timp ce un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere se afla în patrulare pe DN 39 Constanţa - Mangalia, în Eforie Nord poliţiştii au observat un autoturism Dacia, de culoare galbenă, care rula dinspre Agigea către Eforie şi al cărui şofer a efectuat o manevră greşită care ar fi putut provoca un accident rutier. Poliţiştii au încercat să tragă pe dreapta maşina respectivă, dar şoferul acesteia a refuzat să oprească, deşi autoturismul Poliţiei avea în funcţiune mijloacele acustice şi luminoase, ba chiar a mărit viteza de deplasare.

La un moment dat, şoferul a început să conducă pe contrasens şi, pentru că exista riscul de producere a unui accident rutier, poliţiştii l-au somat prin portavoce să oprească, apoi au tras două focuri de armă în plan vertical şi alte cinci în direcţia autoturismului, maşina fiind lovită o singură dată în zona portbagajului.

După ce a mai rulat aproximativ doi kilometri pe diverse străzi din Eforie, şoferul a abandonat autoturismul pe o stradă şi a fugit.

Şoferul a fost identificat şi prins în scurt timp, fiind vorba despre Laurenţiu C., de 34 de ani, din Eforie Nord, care nu are permis de conducere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici