Poliţiştii de frontieră români şi italieni au salvat sute de oameni din Marea Mediterană

Poliţiştii de frontieră români de pe nava maritimă de supraveghere „Ştefan cel Mare” a Gărzii de Coastă , aflaţi în misiune FRONTEX, au participat la mai multe operaţiuni de salvare în Marea Mediterană, alături de autorităţile italiene şi au salvat peste 260 de oameni în pericol.

373 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii de frontieră români şi italieni au salvat sute de oameni din Marea Mediterană

Poliţiştii de frontieră români şi italieni au salvat sute de oameni din Marea Mediterană

În ultimele săptămâni, poliţiştii de frontieră români de pe nava maritimă de supraveghere „Ştefan cel Mare” a Gărzii de Coastă au participat la mai multe operaţiuni de salvare în Marea Mediterană, alături de autorităţile italiene.

A fost vorba despre o misiune FRONTEX.

Pe timpul operaţiunilor au fost salvate peste 260 de persoane, de naţionalităţi diferite, dintre care aproximativ 100 de copii, care se aflau în pericol pe mare, pe ambarcaţiuni supraaglomerate.

Poliţiştii de frontieră le-au oferit persoanelor salvate asistenţă, hrană şi apă şi le-au debarcat în siguranţă în porturile italiene. Ulterior, cei salvaţi au fost preluaţi de autorităţi pentru stabilirea identităţilor acestora şi alte proceduri specifice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici