Poliţiştii din Braşov caută vinovaţii care au turnat ulei uzat de motor într-o fântână publică. Viceprimar: Este probabil o răzbunare

Poliţiştii din Braşov fac cercetări după ce într-o fântână publică din comuna Mândra persoane necunoscute au turnat ulei uzat de motor. Cel mai probabil este vorba de o răzbunare, susţine viceprimarul comunei.

793 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Braşov caută vinovaţii care au turnat ulei uzat de motor într-o fântână publică. Viceprimar: Este probabil o răzbunare

Poliţiştii din Braşov caută vinovaţii care au turnat ulei uzat de motor într-o fântână publică. Viceprimar: Este probabil o răzbunare

Reprezentanţii IPJ Braşov au anunţat că poliţiştii din localitatea Mândra s-au sesizat din oficiu şi fac verificări pentru infectarea apei, după ce într-o fântână publică din satul Şona persoane necunoscute ar fi turnat ulei uzat de motor.

„Din verificările preliminare s-a constatat existenţa unei substanţe, posibil ulei uzat de motor, în apa unei fântâni amplasată pe raza localităţii Şona. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă”, a anunţat Poliţia Braşov.

La rândul său, viceprimarul comunei Mândra, Ioan Dorel Pîrău, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că fântâna este pe domeniul public, fiind folosită de cetăţeni.

„Sunt trei fântâni în sat. Două au analizele bune, în a treia a fost turnat ulei uzat. Nu ştim cine, probabil răzbunare. Anul trecut s-a dat foc la fân. Sunt bătrâni care iau apă din aceste fântâni”, a declarat Pîrău.

Potrivit acestuia, fântâna a fost curăţată şi urmează să fie dezinfectată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici