Poliţiştii fac astăzi 6 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Prejudiciul este de 2,7 milioane de lei

  • Poliţiştii din Capitală fac miercuri dimineaţa şase percheziţii la locuinţele unor persoane din Bucureşti şi din judeţul Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală.
  • Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de 2.700.000 lei.
1146 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii fac astăzi 6 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Prejudiciul este de 2,7 milioane de lei

Poliţiştii fac astăzi 6 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Prejudiciul este de 2,7 milioane de lei

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii pun în aplicare miercuri şase mandate de percheziţie domiciliară la adrese din Bucureşti şi judeţul Ilfov, precum şi mandate de aducere emise pe numele unor suspecţi.

Percheziţiile au loc într-un dosar de evaziune fiscală. Suspecţii sunt bănuiţi de sustragerea de la plata taxelor şi impozitelor prin evidenţierea contabilă şi declararea de cheltuieli fictive, în domeniul construcţiilor.

Audierile se vor desfăşura la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici