Poliţiştii îi vor învăţa pe turiştii care vin în Capitală cum să se ferească de infractori

Poliţiştii şi reprezentanţii agenţiilor de turism îi vor învăţa pe turiştii care vin în Capitală cum să se ferească de infractori, cum să reacţioneze într-o situaţie de urgenţă şi să sune imediat la 112 în cazul apariţiei unor situaţii de risc pentru siguranţa lor.

160 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii îi vor învăţa pe turiştii care vin în Capitală cum să se ferească de infractori

Poliţiştii îi vor învăţa pe turiştii care vin în Capitală cum să se ferească de infractori (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

Poliţia Capitalei a semnat vineri un protocol cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România prin care va pune la dispoziţia turiştilor sosiţi în Bucureşti sfaturi prin care aceştia să se poată feri mai uşor de hoţi.

În urma semnării acestui protocol, Poliţia Capitalei va organiza, în comun cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, o serie de evenimente cu caracter preventiv, inclusiv sub forma unor campanii de informare şi educare a turiştilor.

În acelaşi timp, înţelegerea prevede şi faptul că membrii asociaţiei trebuie să-i înveţe pe turişti cum să reacţioneze într-o situaţie de urgenţă şi să sune imediat la 112 în cazul apariţiei unor situaţii de risc pentru siguranţa lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici