Poliţiştii încearcă să dea de urma victimelor unui temut clan de interlopi din Timişoara

Poliţiştii încearcă să dea de victimele unui clan de interlopi din Timişoara, ai cărui membri sunt bănuiţi de mai multe infracţiuni produse prin violenţă, cum ar fi tâlhării, şantaj sau lipsire de libertate.

820 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii încearcă să dea de urma victimelor unui temut clan de interlopi din Timişoara

Poliţiştii încearcă să dea de urma victimelor unui temut clan de interlopi din Timişoara

Procurorii DIICOT din Timiş au descins săptămâna trecută la membrii clanului condus de Lucian Boncu într-un dosar de trafic de droguri. Anchetatorii fac verificări asupra acestora şi într-un alt dosar, care vizează mai multe fapte comise cu violenţă.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că este vorba despre tâlhării, şantaj, lipsire de libertate, cămătărie, loviri şi alte violenţe şi că vizat este clanul interlopului Lucian Boncu.

Oamenii legii au informaţii că mai multe persoane au fost victime ale membrilor clanului, dar că acestea nu au depus reclamaţii de frică. Poliţiştii fac un apel către victime să se prezinte la sediul IPJ Timiş.

„Cetăţenii care s-au aflat printre victimele acestei grupări infracţionale însă au fost constrânşi în vreun fel să nu înştiinţeze autorităţile abilitate sunt rugaţi să se adreseze organelor de urmărire penală la numerele de telefon 0785557817 (ofiţer de caz), 0256498583, fax 0256499010 (DIICOT), respectiv 0256402160, fax 0256402169 (IPJ Timiş) sau să se prezinte la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş de pe B-dul Take Ionescu nr. 44-46, respectiv la sediul DIICOT, de pe strada Martin Luther nr.2”, este mesajul transmis de Poliţia Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici