Poliţiştii s-au autosesizat, după ce tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnalişti

Poliţiştii Capitalei s-au autosesizat şi au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, anunţă Poliţia Capitalei, după ce tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnaliştii care se aflau în faţa sediului DIICOT.

2195 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii s-au autosesizat, după ce tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnalişti

Poliţiştii s-au autosesizat, după ce tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnalişti

„Cu privire la apariţia în spaţiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflaţi pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti este abilitat să comunice următoarele. Poliţiştii Capitalei s-au autosesizat şi au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, anunţă Poliţia Capitalei.

Tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul, joi, la ieşirea din sediul DIICOT, în jurnaliştii prezenţi, care doreau să-l întrebe amănunte despre prezenţa sa în faţa procurorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici