Poliţiştii, sesizaţi că la o grădiniţă din Ilfov copiii ar fi brucaţi şi agresaţi verbal

Poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că la o grădiniţă din Dobroeşti copiii ar fi bruscaţi şi agresaţi verbal. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

150 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii, sesizaţi că la o grădiniţă din Ilfov copiii ar fi brucaţi şi agresaţi verbal

IPJ Ilfov a fost sesizat marţi de o femeie cu privire la faptul că, la o grădiniţă din Dobroeşti, preşcolarii sunt bruscaţi şi agresaţi verbal.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Pantelimon şi ai Biroului Siguranţă Şcolară Ilfov.

„În cauză, poliţiştii Biroului de Siguranţă Şcolară Ilfov efectuează cercetării în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, a transmis IPJ Ilfov.

De asemenea, miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov au efectuat verificări la grădiniţă, unde au constatat abateri de la disciplina financiar-contabilă. În acest context, poliţiştii au aplicat o amendă în valoare de 10.000 de lei şi au confiscat suma de 950 de lei, nefiscalizată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici