Poliţiştii, SRI şi pirotehniştii au intervenit după ce un colet a fost abandonat pe o stradă. UPDATE: Coletul era gol

  • Poliţiştii, jandarmii şi pirotehniştii din cadrul SRI Tulcea au intervenit miercuri pe strada Babadag din oraş
  • Un colet a fost abandonat în apropierea unei treceri pentru pietoni.
  • UPDATE Coletul era gol
118 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii, SRI şi pirotehniştii au intervenit după ce un colet a fost abandonat pe o stradă. UPDATE: Coletul era gol

Poliţiştii şi pirotehniştii, în alertă, după ce un colet a fost abandonat pe o stradă din acest oraş

UPDATE Pirotehniştii din cadrul SRI Tulcea au stabilit că în interiorul coletului abandonat pe o stradă din oraş nu se afla niciun obiect.

„În urma evaluării tactice efectuată de Brigada Pirotehnica a SRI Tulcea, coletul a fost deschis, stabilindu-se faptul ca in interiorul acestuia nu se afla niciun obiect”, a transmis IPJ Tulcea.

Poliţiştii, jandarmii şi pirotehniştii din cadrul SRI Tulcea au intervenit miercuri pe strada Babadag din oraş, unde un colet a fost abandonat în apropierea unei treceri pentru pietoni.

Potrivit IPJ Tulcea, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că un colet ar fi fost abandonat în apropierea unei treceri pentru pietoni, pe strada Babadag din oraş.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie si jandarmi, care au asigurat perimetrul.

Coletul suspect este analizat de Brigada Pirotehnică a SRI Tulcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici