Poliţistul de 31 de ani care s-a împuşcat în cap într-un apartament din Caracal a murit la spital

Poliţistul care s-a împuşcat duminică în cap într-un apartament din Caracal a murit miercuri seara la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde fusese internat în stare extrem de gravă.

1043 afișări
Imaginea articolului Poliţistul de 31 de ani care s-a împuşcat în cap într-un apartament din Caracal a murit la spital

Poliţistul care s-a împuşcat în cap într-un apartament din Caracal a murit la spital

Reprezentanţii IPJ Olt au declarat, pentru MEDIAFAX, că poliţistul care s-a împuşcat în cap a murit miercuri seara la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde bărbatul fusese dus încă de duminică seara, imediat după incident.

Potrivit medicilor craioveni, starea bărbatului de 31 de ani era extrem de gravă încă din momentul internării. Poliţistul era în comă profundă şi avea un traumatism cranio-cerebral acut sever. Medicii l-au internat în secţia de Terapie Intensivă.

Potrivit IPJ Olt, ancheta în caz continuă, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Poliţistul de 31 de ani s-a împuşcat în cap duminică după-amiază într-un apartament din Caracal. Potrivit poliţiştilor, acesta lucra doar de o lună la IPJ Olt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici