Poliţistul din Galaţi care a împuşcat un tânăr a fost arestat

Poliţistul din localitatea gălăţeană Oancea care a împuşcat, duminică, un tânăr de 28 de ani, în urma incidentului victima murind la spital, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

35 afișări
Imaginea articolului Poliţistul din Galaţi care a împuşcat un tânăr a fost arestat

Poliţistul din Galaţi care a împuşcat un tânăr a fost arestat

"Poliţistul a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru acuzaţia de tentativă de omor calificat. S-a întâmplat asta pentru că deocamdată nu au ajuns documentele care să ateste faptul că victima a decedat. În momentul în care aceste documente vor ajunge la noi se va schimba încadrarea juridică în omor calificat ", a declarat, luni după-amiază, procurorul Sorin Leau, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Poliţistul este ajutorul şefului de post din localitatea Oancea, iar duminică între acesta şi un tânăr de 28 de ani a izbucnit un conflict. Tânărul se afla într-o maşină în centrul comunei Oancea, iar poliţistul i-a atras atenţia că ascultă muzica prea tare, după care între cei doi a izbucnit o altercaţie, poliţistul împuşcându-l pe bărbat cu arma din dotare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici