Poliţistul găsit împuşcat în cap va fi operat pentru a doua oară

Poliţistul în vârstă de 32 de ani din Suceava care a fost găsit împuşcat, cu un glonţ în cap, este în continuare în stare foarte gravă şi urmează să fie supus unei noi operaţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1943 afișări
Imaginea articolului Poliţistul găsit împuşcat în cap va fi operat pentru a doua oară

Poliţistul găsit împuşcat în cap va fi operat pentru a doua oară

Poliţistul din Suceava, angajat în cadrul secţiei de poliţie rurală Dărmăneşti, a fost găsit împuşcat luni seara şi este în continuare în stare foarte gravă la spitalul din Suceava. El urmează să fie operat din nou, după ce noaptea trecută a suferit o altă intervenţie.

„Este în continuare în stare foarte gravă, urmează să fie operat din nou. Pacientul este comatos şi ventilat mecanic. Nu se pune problema de a fi transferat în altă parte”, a declarat, crespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Mircea Macovei.

Bărbatul transportat în stare critică la spitalul din Suceava a fost descoperit inconştient de colegii săi care au văzut pe Facebook un mesaj de adio care le-a trezit suspiciuni.

La scurt timp după ce a fost găsit, a fost alertat elicopterul SMURD, însă medicii au stabilit că nu poate fi transferat întrucât starea lui este critică.

Potriviti primelor informaţii, poliţistul s-a împuşcat în cap pe un deal de la marginea oraşului Suceava în condiţiile în care avea probleme sentimentale, despărţindu-se recent de soţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici