Poliţistul lovit cu toporul are o fractură craniană

Poliţistul bucureştean care a fost lovit cu toporul în cap, joi seara, de un membru al unui clan interlop, în timpul unei acţiuni, este internat la secţia de neurochirurgie a Spitalului Floreasca, dar nu a avut nevoie încă de o operaţie, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Bogdan Opriţa.

42 afișări
Imaginea articolului Poliţistul lovit cu toporul are o fractură craniană

Poliţistul lovit cu toporul are o fractură craniană

Bărbatul are o fractură craniană, dar "în prezent, nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale", a explicat Opriţa.

Poliţistul era în civil, într-o echipă care urmărea un caz de furt de maşini, şi a intervenit într-o ceartă dintre interlop şi şoferul unui troleibuz pe care acesta îl blocase cu maşina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, joi seară, în jurul orei 21.10, patru poliţişti în civil urmăreau, în zona Foişorul de Foc, un caz de furt de maşini, când a apărut un membru al clanului interlop Răgălie, Mărgeanu, într-un BMW condus de o femeie, care a oprit în rond şi a blocat circulaţia unui troleibuz.

Mărgeanu Răgălie şi şoferul de troleibuz s-au luat la ceartă, iar unul dintre poliţiştii aflaţi în misiune a intervenit. Răgălie l-a rănit uşor la mână cu un cuţit. Poliţistul s-a îndreptat apoi către colegii săi, dar bărbatul a venit după el şi l-a lovit în cap cu toporul pe un coleg al acestuia, aflat, în prezent, internat la secţia de Neurochirurgie a Spitalul Floreasca din Capitală.

Atacatorul a fost imobilizat imediat de poliţişti, a fost dus la Secţia 8 de Poliţie, iar în prezent acesta se află la sediul Poliţiei Capitalei şi va fi prezentat tribunalului pentru mandat de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici