Poliţistul Marian Godină, după demisia lui Petre Tobă: Singurul lucru bun al mandatului l-aţi făcut astăzi

Marian Godină a postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne un răspuns la mesajul pe care Petre Tobă l-a transmis angajaţilor MAI, poliţistul precizând că singurul lucru bun pe care l-a făcut în mandatul de ministru a fost să demisioneze.

3881 afișări
Imaginea articolului Poliţistul Marian Godină, după demisia lui Petre Tobă: Singurul lucru bun al mandatului l-aţi făcut astăzi

Poliţistul Marian Godină, după demisia lui Petre Tobă: Singurul lucru bun al mandatului l-aţi făcut

"Ce de lucruri faine aţi făcut!!! Numai reuşite. Dacă vă interesează părerea unui agent, direct din stradă, vă spun eu ce am simţit: nimic! Cred că singurul lucru bun al mandatului l-aţi făcut astăzi. Să trăiţi!", a scris Marian Godină.

Reacţia poliţistului a venit după ce Petre Tobă a postat pe pagina a Facebook a ministerului pe care l-a condus un mesaj adresat angajaţilor instituţiei în care le mulţumeşte acestora pentru colaborare, trecând în revistă înregistrate de ministerul pe care l-a condus, susţinând şi că a fost atacat permanent, din primele zile de mandat, din motive politice.

"Prin activitatea desfăşurată în această perioadă, Ministerul Afacerilor Interne şi-a adus o contribuţie majoră la faptul că astăzi, România este recunoscută ca un stat sigur, factor de stabilitate şi securitate la nivel regional şi nu numai. Dar cel mai important lucru este faptul că toate aceste realizări nu se regăsesc doar în analize şi statistici, ci sunt percepute în mod direct de către cetăţeni, cel mai important barometru de evaluare a activităţii unei instituţii", susţine Petre Tobă.

Procurorii anticorupţie au cerut Preşedintelui României încuviinţarea începerii urmării penale pentru ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, acesta fiind acuzat de favorizarea făptuitorului, în dosarul privind fapte de corupţie la DIPI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici