Pompierul Iulian Rotariu a trecut şi sâmbătă primul linia de sosire la ultramaratonul The Track Namibia

  • Pompierul Iulian Rotariu a trecut şi sâmbătă primul linia de sosire la ultramaratonul The Track Namibia.
  • Pompierul din Botoşani a trecut primul linia de sosire cu un avans de 6 minute faţă de principalul adversar, elveţianul Marco Jaeggi.
1013 afișări
Imaginea articolului Pompierul Iulian Rotariu a trecut şi sâmbătă primul linia de sosire la ultramaratonul The Track Namibia

Este a doua etapă câştigată de Rotariu la ultramaratonul The Track Namibia.

„Mâine urmează cea de-a cincea etapă, între Baza Ganab şi Baza Alruvlei, aceasta urmând să alerge 39 km. Organizat de Canal Aventure, ultramaratonul The Track Namibia se desfăşoară în perioada 18 – 27 mai. Concurenţii au de parcurs distanţa totală de 520 de kilometri, în nouă etape, fiind vorba de o cursă autosusţinută. La start s-au înscris 19 sportivi, Iulian Rotariu fiind singurul român care participă la această cursă”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici